Nurme vabrik sai aasta tööandja tunnustuse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nurme vabrik on teinud aastaid koostööd töötukassaga. Foto: Arvo Tarmula

Eesti Töötukassa tunnustas iga maakonna tööandjaid ja partnereid, kellega on sel aastal tehtud tõhusaimat koostööd.

Läänemaa aasta tööandjaks valiti üle 300 töötajaga õmblusettevõte PVMP-Ex OÜ / Nurme Vabrik. Töötukassa pressiesindaja märgib, et neil on hea meel eriti selle üle, et uusi töötajaid värvates on ettevõte soovinud tööd pakkuda just töötutele, kasutades selleks aktiivselt töötukassa vahendust.

“Väga positiivne on, et pärast koolituse ja tööpraktika läbimist on ettevõttes töö leidnud ka paljud eelneva õmbluskogemuseta inimesed,” märgib töötukassa pressiesindaja.

Aasta koostööpartneriks valis töötukassa Läänemaa osakond Taebla vallavalitsuse.

“Nad on näidanud huvi ja tahet leida lahendusi töötute olukorra leevendamiseks ning otsivad võimalusi Taebla valla töötute motiveerimiseks. Vallal on hea ülevaade maakonna töötute olukorrast ning nad mõistavad hästi töötute vajadust tugiteenuste järele nii tööturule suundumisel kui seal püsima jäämisel,” seisab töötukassa teates.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments