0

Kallaste kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nõva vallas Nõva külas asuva Kallaste kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek on 12. novembrist 10. detsembrini tööpäeviti kell 8–16 Nõva vallavalitsuses ning kodulehel www.novavald.ee. Kui avaliku väljapaneku keskel laekub detailplaneeringu kohta kirjalikke ettepanekuid ja vastuväiteid, korraldab Nõva vallavalitsus detailplaneeringu avaliku arutelu kuue nädala jooksul pärast avaliku väljapaneku lõppemist.

Kallaste kinnistu (katastritunnus 53101:001:0130) pindalaga 1,64 ha asub mere ääres, terves ulatuses ehituskeeluvööndis. Detailplaneeringu eesmärk on kinnistu ehituskeeluvööndi vähendamine, maale hoonestusõiguse ja ehitustingimuste seadmine, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha määramine, maa sihtotstarbe muutmine elamumaaks ning servituutide vajaduse määramine. Kallaste kinnistule on plaanis rajada 1 pereelamu ja 2 abihoonet. Kallaste kinnistu detailplaneering teeb ettepaneku Nõva valla üldplaneeringu muutmiseks, sest detailplaneeringus nähakse ette ehituskeeluvööndi vähendamist 50 meetrini rannajoonest ning planeeritakse maa juhtotstarbe muutmist.

Nõva vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz