Detailplaneeringute avalikud arutelud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

16. novembril kell 14 toimub Noarootsi vallamajas Pürksi/Birkase külas Roostasalu kinnistu detailplaneeringu lähteseisukohti ja eskiislahendust tutvustav avalik arutelu.

Detailplaneeringu eesmärk on Elbiku/Ölbäcki külas asuva Roostasalu katastriüksuse kasutusotstarbe muutmine majutushoone maaks (sihtotstarve ärimaa) ja katastriüksuse ehitusõiguse osaline muutmine.

Detailplaneering muudab katastriüksusel hetkel kehtivat detailplaneeringut. Keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadus puudub.

Detailplaneeringu materjalidega on võimalik tutvuda www.noarootsi.ee.

16. novembril kell 15 on Noarootsi vallamajas Pürksi/Birkase külas Metskapteni kinnistu detailplaneeringu lähteseisukohti ja eskiislahendust tutvustav avalik arutelu.

Detailplaneeringu eesmärk on Spithami/Spithamni külas asuva Metskapteni katastriüksuse kasutusotstarbe muutmine majutushoone maaks (sihtotstarve ärimaa) ja katastriüksuse ehitusõiguse osaline muutmine.

Detailplaneering muudab katastriüksusel hetkel kehtivat detailplaneeringut.
Keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadus puudub.

Detailplaneeringu materjalidega on võimalik tutvuda www.noarootsi.ee.

Noarootsi vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments