Õpilased saavad kandideerida Eesti tippjuhtide varjudeks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Alates tänasest saavad Eesti gümnaasiumi- ja kutsekoolide õpilased kandideerida oma töös tunnustatud ja kõrgetel ametikohtadel töötavate inimeste töövarjudeks.

Junior Achievement Eesti koos oma vilistlasorganisatsiooniga SENT korraldab 22. novembril, üle-eestilisel töövarjupäeval eriürituse Töövarjupäeva Kroon 2012, mis annab gümnaasiumi- ja kutsekooliõpilastele võimaluse kandideerida Eesti tippametikohtade varjudeks.

Õpilastel on võimalik jälgida näiteks peaminister Andrus Ansipit, Swedbank Eesti juhatuse esimees Priit Perensit, tele- ja raadioajakirjanik Märt Treierit ning paljusid teisi. Lisainfot kandideerimise kohta leiab MTÜ SENT kodulehelt.

Igal aastal võtab töövarjupäevast osa ligi 3000 õpilast ning 3000 ettevõtjat, spetsialisti või juhti.

Töövarjupäeval osalevad gümnaasiumi- ja kutsekooliõpilased, kes jälgivad ettevõtja, poliitiku või juhi tööpäeva. Töövarjupäeva Kroon 2012 eesmärk on pakkuda noortele võimalust tutvuda huvitavate, tegusate ja edukate inimeste igapäevaste tegemiste ja kohustustega.

„Usume, et isiklik kokkupuude annab ettekujutuse karjäärivõimalustest ning aitab tõsta huvi majanduse ja ettevõtluse vastu,” ütles JA Eesti tegevjuht Epp Vodja.

MTÜ Sild Ettevõtlike Noorte Tulevikku (SENT) on 2005. aastal asutatud JA Eesti vilistlasorganisatsioon. SENT koondab endas edukamaid JA programmide vilistlasi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments