0

Paat ei leidnud Matsalu lahel tagasiteed

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 20. oktoobril kell 19.23 anti merevalvekeskusele teada, et Matsalu lahel on eksinud neli paadiga merele läinud inimest, kes ei leia ootamatult raskenenud ilmastikuolude tõttu tagasiteed.

Haapsalu kordonist väljunud toimkond tegi valgusrakettide abil kindlaks merel hättasattunute asukoha. Eksinud maabusid Keemu sadamas kell 22.28. Sadamas läbi viidud kontrolli käigus tuvastati paati juhtinud 23-aastasel mehel lubatust suurem joove, lisaks oli seltskonna kasutatud alus registreerimata.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz