Naisajakirjanikud tutvusid Läänemaaga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Uus-Kalda spordi- ja puhkeküla omanik Astrid Roosileht näitas, kuidas käib maapurjetamine.
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Eile käisid Läänemaaga tutvumas Eesti naisajakirjanikud.

Väljaannete Eesti Naine, Naised, Üks, Reisimaailm ja Pere ja Kodu ajakirjanikud proovisid kätt Ristil Tiina Kannistu juures T-Glassi klaasi õpitoas ja tutvusid Roosta puhkekülaga, Noarootsi loodusinfokeskusega, Uuskalda spordi- ja puhkekülaga ning Altmõisa puhkemajaga.

Reisi korraldanud Janika Savi MTÜst Läänemaa Turism ütles, et ajakirjanikele sooviti tutvustada just maakonda, seetõttu jäeti Haapsalu välja. “Kaardistasime Läänemaa nõnda, et paigad ei oleks üksteisest väga kaugel,” põhjendas ta marsruudi valikut.

Savi sõnul valiti tutvustamiseks paigad, kus saab perega aktiivselt ja tervislikult aega veeta. “Samuti tahtsime naisajakirjanikele pakkuda natuke moodi, retsepte ja midagi hingele,” viitas Savi Tiina Kannistule töötoale, kus valmistatakse ka rahvuslike tikanditega rõivaid, ja Altmõisa külalistemajale, kus pakuti oma kanade munadest ja musut võimalikult kohalikust toorainest valmistatud küpsetisi.

Savi sõnul jäid osalenud nähtuga rahule. “Õhtuks naiste silmad särasid,” ütles Savi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
soovolinik
11 aastat tagasi

väga diskrimineeriv käitumine meesajakirjanike suhtes