Majandusminister seadis raudteeühenduse taastamise Haapsaluga kahtluse alla

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Päevaleht kirjutab majandusminister Juhan Partsi mõtetest, mis on seotud eelmisel nädalal algatatud 2014–2020 üleriikliku transpordi arengukavaga.

Vastuseks küsimusele, kas pärast uute reisirongide päralejõudmist võiks mõelda ka investeeringutele täiesti uutesse rongisõidu sihtkohtadesse, nentis Parts, et on nii unistusi kui ka reaalsemaid projekte.

Unistuse alla liigitas minister Riisipere–Haapsalu raudteeühenduse taastamise.

„Siin on aktivistid Haapsalust selgelt tõstatanud küsimuse, et tuleks taastada ühendus Haapsaluga. Hindan väga seda huvirühma, kes koos käib ja saadab mulle praktiliselt iga päev meilitervituse,” ütles Parts, lisades, et arengukavas vaadatakse tõele näkku ja siin hakkavad mängima sotsiaalmajanduslikud mõjud ja transpordiökonoomika mõju. “Selles osas on paganama raske siin lubada, et toimuks mingi revolutsiooniline pööre,” märkis majandusminister.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Krista Aru
11 aastat tagasi

Tarto liina vaja ERM-i püsti panna ja turistid tuleb kõikTalina liinast Tarto poole kupatada ning hädaste vaja neljarealist maanteed Tarto liina poole. Mes need läänlased jampsivad oma raudruuna teega. Näe isegist minister Parts jagab matsu ja on kahe jalga maapeal ning toetab valitsuspartnerist refformareid ERM-i Tarto liina püsti panemisel, kus vanaema vokki ja kraase imestamas käia. Vot nii läänlased – pole teil vaja mingist raudruuna teest unistada.

selginemine
11 aastat tagasi

tore, et igasugu nn.haapsalu raudtee taastamise uitmõtete vahele ka pragmaatilisi mõtteid tuleb