0

Maaleht: Peraküla looduskeskust külastas tõenäoliselt keravälk

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maaleht kirjutab keravälgu moodi nähtusest laupäeval Peraküla looduskeskuses.

Laupäeval oli Nõva kandis erakordselt tugev äike. Külaelanike sõnul kärgatasid paugud taevas nii, et lauanõud toas värisesid.

“Istusin laua taga. Minust paari meetri kaugusel toa nurgas hakkas järsku midagi helendama, käis hele plaks ja see ümara kujuga asi läks laiali,” kirjeldab oma elamust RMK Peraküla looduskeskuse juht Kersti Järve. Pärast “valgusmängu” toas hakkaski õues müristama ja rahet sadama.

Materiaalseid kahjustusi arvatav keravälk looduskeskuse hoones ei tekitanud, kuna elektriseadmed olid pistikust välja tõmmatud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz