Ristil avas uksed uus hambaravikabinet

Kylaline

info@le.ee

Juuli keskpaigast on Ristil KredExi investeerimislaenu ja PRIA Leader-meetme toel avatud Goldent hambahoolduse uus kabinet.

Nüüd on kõik Risti terviseteenused – perearst, hambaarst ja apteek – ühe katuse all aadressil Jaama 1.

Risti vallavanema Rein Kruusmaa sõnul muudab hambaravi olemasolu aleviku Haapsalu ja Lihula kõrval Läänemaa kolmandaks tõmbekeskuseks.

„Soovime kujuneda juhtivaks hambaravikliinikuks Läänemaa idaosas. Eelmises kabinetis kasutusel olnud seadmed olid juba vananenud ning tänu KredExi käendusele saime pangalaenu abil soetada uue hambaraviseadme ja digitaalse röntgenaparaadi,“ ütles Goldent hambahoolduse juhataja Katrin Aasav.

Goldent hambahooldus on alates 2004. aastast tegutsev hambaravikabinet, mille juhataja Katrin Aasav on töötanud hambaarstina üle kümne aasta. Goldenti hambaravikabinetid töötavad Haapsalus ja Ristil.

„Toetame elujõulisi ettevõtteid, kes vajavad laenuraha, kuid kellel puuduvad laenu saamiseks vajalikud tagatised,“ sõnas KredExi ettevõtlusdivisjoni juht Lehar Kütt.

KredEx on riigile kuuluv finantsasutus, mis aitab parandada Eesti ettevõtete rahastamisvõimalusi, maandab krediidiriske ja võimaldab inimestel rajada või renoveerida oma kodu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments