Variku-Nõva rattasõidu võitis Kristo Klippberg

Kylaline

info@le.ee

Naiste liider Liina Kasela on üldarvestuses kõrgel 5. kohal. Foto: Uku Toomet
Naiste liider Liina Kasela on üldarvestuses kõrgel 5. kohal. Foto: Uku Toomet

Rannarootsi rattasõitude kolmas etapp – Variku-Nõva rattasõit pakkus sarnaselt eelmistega palju avastamisrõõmu, samas olid olemas nii terav konkurents kui ka Läänemaa jalgrattaspordi tipptase.

Rattasõidu korraldanud spordiklubi Nõva ja Variku külaseltsi liikmed töötasid nagu kellavärk – osalejatele olid tagatud nii turvalisus, soe supp kui ka jooksev info toimuva kohta. Peeter Kallase valitud huvitav 18 kilomeetri pikkune rada osutus jõukohaseks 79-le ratturile.

Grupifinišis edestas Kristo Klippberg Ailar Ladvat ja Steve Astokit vaid mõne meetriga, ajad vastavalt 28.34, 28.35 ja 28.38. Ailar Ladva oli ühtlasi parim üle 40-aastaste veteranide arvestuses, järgnesid Avo Kirsipuu (30.03) ja Rauno Agu (31.01).

Naistest olid parimad Liina Kasela (31.03, kokkuvõttes 13. koht), Kelly Klippberg (34.07) ja Kadri Raadla (36.03), naisveteranidest Helina Evert (37.08), Urve Sündema (38.18) ja Eda Hirv (38.48).

Poiste esikolmikusse jõudsid Karel Kängsepp (40.37), Mihkel Loorens (44.47) ja Rasmus Jammer (44.53) ning parimad tüdrukud olid Kädi Raadla (45.54), Karolin Kängsepp (48.54) ja Kristel Agu (50.30).

Parim võistkond oli suusaklubi Sula esinduskoosseis Kristo Klippberg, Mardo Moumets, Almer Kängsepp ja Juhan Lukk. Järgnesid Põldotsa Rahvaspordiklubi I ja II võistkond.

Parimaks pereks olid Rauno, Signe, Markus, Kristel ja Trevor Agu. Järgnesid Raadlad ja Sündemad.

Rannarootsi rattasõitude neljas etapp – Oru-Salajõe rattasõit toimub 25.augustil. Siis selgub ka sarja üldvõitja.

Kolme etapi järel juhivad Kristo Klippberg ja Ailar Ladva võrdselt 596 punktiga. Võiduvõimalus on ka neist 3 punkti vähem kogunud Steve Astokil.

Kõrgel viiendal kohal on naiste arvestuse liider Liina Kasela (567 p), kellel on kindel 26-punktine edumaa Kelly Klippbergi ees. Kolmandat kohta hoiab naistest Kadri Lukk 504 punktiga.

Aare Vaalma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments