Muhu väina regati neljandal etapil oli palju katkestajaid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Muhu väina regatil eile sõidetud Heltermaa ringil oli ilm purjetajatele soodne, kuidpurjede purunemise, rooli kadumise või mõne muu osa katkemise tõttu otsustas katkestada või mitte võistlema minna 20 jahti.

ORC4 grupis kolm esimest etappi võitnud Haapsalu jahtklubi jaht ”Edasi” Koit Pautsiga roolis lõpetas selle etapi teisena, kuid säilitas kokkuvõttes oma grupis juhtpositsiooni.

LYS2 grupis saavutas neljandal etapil kolmanda koha Haapsalu jahtklubi jaht Meeri Tiit Kaljuveeri meeskonnaga. Nemad tõusid oma grupis ka üldarvestuses kolmandaks.

Folkbootidest jätkas võidukalt Tapurla klubi jaht Tuuli, läänlase Olev Oolupi juhtimisel. Seni kõik etapid võitnud Tuuli on ka üldarvestuses liider.

Folkbootidel lõpetas neljanda etapi teisena Haapsalu jahtklubi jaht Topu Toomas Kütiga roolis ja sellega tüusid nad üldarvestuses kolmandaks.

Täna kell 10 startisid võistlejad Heltermaalt Haapsallu. Jahid hakkavad Haapsalu kolme jahisadamasse saabuma orienteeruvalt kella 16 paiku. Tähistamaks kümmet aastat regati jõudmist Haapsallu, korraldab võistlejatele sooja vastuvõtu Haapsalu linn.

Parimate autasustamine on Veskiviigi sadamas kl 18-19. Kl 20 esitletakse Mati Sepa purjetamisraamatut “Mere kutse”

Õhtul mängib Veskiviigi sadamas ansambel Kukerpillid.

Kõikide jahtide tulemused leiab Muhu väina regati kodulehelt.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments