Roosta surfilaagris kehtib noorte alkoholitarbimisele nulltolerants

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

11.–15. juulil Roosta puhkekülas toimuvas Battery surfilaagris kehtib noorte alkoholitarbimisele nulltolerants, politsei kontrollib noori pistelist.

„NO-ALKO kampaania raames väljastame juba teist aastat alaealistele teist värvi käepaelu, mida kontrollivad nii müügipunktide töötajad kui ka turvatöötajad,” teatas surfilaagri peakorraldaja Kristel Vettik. “Meil on hea koostöö nii maanteeameti kui ka Eesti politseiga, kes teostab samuti pistelist kontrolli.”

Laagri lõpupäeval tulevad kohale maanteeameti esindajad, kes pakuvad lahkuvatele sõidukijuhtidele võimalust mõõta taadeldud alkomeetritega võimalikku joovet.

11.–15. juulil toimub Roosta Puhkekülas 14. korda Eesti purjelauahooaja traditsiooniline tippsündmus Battery surfilaager, kus pakutakse arvukalt koolitusi nii algajatele kui ka juba kogenud purjelaua- ja lohesurfaritele.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments