Lihula muusikapäevadel kuuleb Raimond Valgre laule

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Hetk Lihula esimestelt klassikalise muusika päevadelt. Foto: lihulamuusikapaevad.com
Hetk Lihula esimestelt klassikalise muusika päevadelt. Foto: lihulamuusikapaevad.com

Tänavune Lihula klassikalise muusika festival peetakse 12.–15. juulil, kavas on juba traditsiooniliselt neli kontserti: avakontsert, öökontsert, kerge klassika kontsert ja lõppkontsert.

Avakontsert „Fantaasia“ neljapäeval, 12. juulil kell 19 antakse Lihula Kunstide Maja ehk KuMa saalis, kavas on Mozarti, Beethoveni ja Griegi helitööd, musitseerivad Marius Järvi tšellol ja Mihkel Järvi klaveril.

Reedel, 13. juulil öökontserdil „Malaguena“ Lihula mõisa saalis saab küünlavalgel koos veiniga nautida Hispaania muusikat. Kontsert algab kell 22.

Laupäeval, 14. juulil kell 20 Lihula kultuurimaja peeglisaalis on kavas meeleolukas klassika ja kerge muusika koos Raimond Valgre igihaljaste lauludega.

Pühapäeval, 15. juulil kell 19 Lihula Eliisabeti kirikus lõppkontserdil kuuleb Baxi ja Tobiase loomingut.

Festivalil musitseerivad Mihkel Järvi, Mari Järvi, Madis Järvi, Teet Järvi, Martin Järvi, Marius Järvi, Miina Järvi, Elizabeth Paavel, Karin Karutoom, Teresa Järve; ülejäänud esinejad pole veel praegu teada.

Tänavune Lihula klassikalise muusika festival on juba neljas, esimesed klassikalise muusika päevad peeti Lihulas 2009. aastal. Festivali idee algatajad ja muusikapeo korraldajad on Järvide muusikutedünastia nooremad liikmed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments