Medalisaajad ja kiitusega lõpetajad lähevad maavanema vastuvõtule

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maavalitsuse teatel on Läänemaa parimad koolilõpetajad kutsutud 19. juunil kell 14 maavanema ja Läänemaa omavalitsuste liidu esimehe vastuvõtule.

Vastuvõtule on kutsutud 22 lõpetajat maakonna gümnaasiumidest ja Haapsalu kutsehariduskeskusest.

Läänemaa koolilõpetajad saavad kokku seitse kuld- ja kümme hõbemedalit.
Kõige rohkem medaleid on Haapsalu gümnaasiumi õpilastel – kolm kuld- ja kolm hõbemedalit. Wiedemanni gümnaasiumis saab medali neli abiturienti ühe kuldmedaliga ja kolme hõbemedaliga. Taebla gümnaasiumis on üks kulla ja üks hõbedaga lõpetaja, Noarootsis üks kullaga ja kaks hõbedaga lõpetajat. Lihula gümnaasiumis on üks kuldmedaliga ja Kullamaa keskkoolis üks hõbemedaliga lõpetaja.

Haapsalu kutsehariduskeskuse lõpetab viis õpilast kiitusega.

Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja asetäitjale Anneli Vaarpuule teeb rõõmu, et medalisaajaid on sel aastal kõigis Läänemaa maagümnaasiumides. Huvitav on tema sõnul ka see, et tänavuste parimate lõpetajate hulgas on noormehi enam kui tütarlapsi. “Seda ei ole varasematel aastatel juhtunud,” ütles Vaarpuu.

Kokku on Läänemaal 240 gümnaasiumilõpetajat, kutsehariduskeskuse lõpetab 224 õpilast ja Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži 65 tudengit.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments