0

Piltuudis: sanatoorse kooli õpilased käisid Bakuus Eurovisioonil

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Helle Lember, Marko Vätsing, Anni Anete Altmets Eurovisioonil. Foto: erakogu
Helle Lember, Marko Vätsing, Anni Anete Altmets Eurovisioonil. Foto: erakogu

Haapsalu sanatoorse internaatkooli õpilased Anni Anete Altmets (paremal) ja Marko Vätsing käisid koos kooli huvijuhi Helle Lemberiga Aserbaidžaani pealinnas Bakuus vaatamas lauluvõistlust Eurovisioon 2012.

Kuidas avanes võimalus kaugeks reisiks ja kuidas noortel Bakuus läks, loe laupäevasest Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz