1

Feralmet loosib homme auhinnad välja

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Reedel kl 14 selgub loosimisel Pullapää jäätmejaamas, kes võidab Feralmeti kogumiskampaania peaauhinna — teleri.  Feralmeti kampaania oli eraisikuile, kes toovad kogumiskohta Pullapääle vähemalt pool tonni vanarauda, selgitas Feralmeti juhataja Olavi Vaino. Tooja sai vastu kupongi.

„Homme lõikame kupongikasti puruks ja loosime auhinnad välja,” ütles Vaino. Lohutusauhinnaks on digiboks ja ehituskaupluse kinkekaart. Kampaania korras saab vanametalli ära anda täna õhtuni. Feralmet korraldas kevadkampaania Lääne–, Rapla– ja Hiiumaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ali
Ali

BS low – raointality high! Really good answer!

wpDiscuz