0

Rannarootsi muuseumis tuleb tuulehaugi päev

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 26. mail korraldab Rannarootsi muuseum oma õuel tuulehaugi päeva.

Kõik huvilised on kella 12st oodatud muuseumi õuele suitsutatud kala maitsma. Muusikat teeb Haapsalu kohalik mees Alari Tamm, kes mängib lõõtsa ja laulab. “Mees nagu orkester,” iseloomustas muuseumi direktor Ülo Kalm.

Üritus kestab Kalmu sõnul kaks-kolm tundi ja õnnestumine võib sõltuda sellest, kuidas saab kokkuleppele ilmataadiga. “Lubatakse äikesepilvi, aga loodame, et nad ei jõua meile,” ütles Kalm.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz