Nädalavahetusel saab Rimis ja Selveris annetada toitu raskustes peredele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel saavad kõik Haapsalu Rimi ja Selveri külastajad annetada toitu raskustes peredele.

Toidupanga punaste põlledega vabatahtlikud võtavad inimestelt vastu eelistatult kauasäilivat toitu, näiteks kuivaineid.

Toidupanga Läänemaa koordinaator Terje Vihur ütles, et siin tegutsetud aasta põhjal võib öelda, et läänlased on tublid annetajad. “On inimesi, kes annetavad terve kärutäie toitu,” tõi Vihur näite. “Mõni annab paki helbeid ja see on ka väga armas – kogus ei olegi tähtis,” julgustas ta läänlasi annetama.

Vihur rõõmustas, et nädalavahetusel kogub siinne toidupank Läänemaa raskustes perede jaoks kaupa ka Tallinnas Norde Centrumi Rimis. “Kui Haapsalus kogume tavaliselt neli-viis kasti toitu, siis Tallinnas 40–50,” tõi ta näite pealinna mineku kasust.

Keskmiselt saab toidupanga kaudu toetust 40 Läänemaa peret nädalas.

Toitu saab annetada laupäeval ja pühapäeval kella 12–18.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments