Kanepi alistas kindlalt Jovanovski

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi pidas täna Brüsseli tenniseturniiri teise ringi kohtumise Bojana Jovanovski (WTA 111.) vastu ja võitis 6:2, 6:2.

“Serv oli täna tunduvalt parem kui eile,” ütles Kaia Kanepi oma kodulehekülje vahendusel. “Kristjan (füüsilise ettevalmistuse treener Kristjan Prüüs – toim) andis mulle natuke nõu mida jälgida ja tuli hästi välja. Sain mõlemas setis ilusti minema ja mängu korralikult käima, siis oli hea mängida.”

Mäng kestis veidi vähem kui tund ja viis minutit.

Homses veerandfinaalis kohtub Kanepi (WTA 25.) juba tugevama vastase Tsvetana Pironkovaga (WTA 46.), kes sai jagu 10. asetusega Nadia Petrovast. “Homse vastasega olen mitu kord mänginud, ta servib väga hästi, pean olema valmis hästi tõrjuma,” ütles Kanepi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments