0

Laskja Arles Taal võitis Eesti karika

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel peeti Läänemaal Lutaku lasketiirus Eesti karikavõistluste teine etapp seisvate siluettide laskmises. Läänemaa üks parimaid sportlasi ja mitmekordne karikavõitja Arles Taal tõi karikavõidu taas koju, lüües järgmist konkurenti tervelt üheksa tabamusega.

Seisvate siluettide laskmisel tuleb 100 meetri pealt tabada vintrelvaga mägilamba, rebase, soku ja metssea kujusid. Karikaetapi esimesel võistlusel Laekveres sai Arles Taal 199 tabamust 200st ning teises etapis 193 tabamust, tagades sellega võidu üldarvestuses (392 tabamusega), jäädes Eesti rekordist maha kolme tabamusega. Arles Taalile järgnesid Jaan Vahar Eesti jahispordiliidust ning Aili Popp Jaanikese jahiühingust, kes võitis karikavõistluse naiste arvestuses. Teised Läänemaa jahisportlased jäid pingereas tahapoole.

Järgmisena astuvad Läänemaa jahisportlased võistlustulle Eesti meistrivõistlustel 2. ja 3. juunil Männikul, et seejärel kaitsta tiitlit Euroopa meistrivõitlustel 15.–17. juunil taas Männikul.

Katre Eljas-Taal

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz