0

Nargenfestival algab Kreegi päevadega

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eilsest saab tutvuda suvel Eesti mereäärsetes paikades toimuva Nargenfestivali kavaga ning osta festivali pileteid Piletilevist.

Nargenfestivali avalöögiks on traditsiooniliselt juunis algavad Kreegi päevad Haapsalus.

1. juunil kell 18 esineb Haapsalu kultuurikeskuses folkansambel Strand…Rand kutsub kuulajad kaasa eesti-rootsi aladelt pärit laulude ja pillilugude maailma. Osa esitatavatest rahvakoraalidest on kogunud Cyrillus Kreek.
“Oleme piilunud minevikku ja leidnud sealt ootamatult ilusaid, rõõmsaid ja ka hirmsaid lugusid, mille oleme uuele elule äratanud,” lubavad Strand…Randi liikmed Sofia Joons (laul, viiul, hiiu kannel, poogen-gusli) Robert Jürjendal (kitarr) ja Mall Ney (harmoonium).

3. juunil kell 15 annavad Haapsalu kultuurikeskuses kontserdi “Vennad Kreegid ja pasunad” kaitseväe orkester ja Haapsalu koorid. Dirigentideks on Peeter Saan ja Tõnu Kaljuste.

Kreegi päevade kontsertidele saab pileteid osta ainult kohapealt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz