Nargenfestival algab Kreegi päevadega

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eilsest saab tutvuda suvel Eesti mereäärsetes paikades toimuva Nargenfestivali kavaga ning osta festivali pileteid Piletilevist.

Nargenfestivali avalöögiks on traditsiooniliselt juunis algavad Kreegi päevad Haapsalus.

1. juunil kell 18 esineb Haapsalu kultuurikeskuses folkansambel Strand…Rand kutsub kuulajad kaasa eesti-rootsi aladelt pärit laulude ja pillilugude maailma. Osa esitatavatest rahvakoraalidest on kogunud Cyrillus Kreek.
“Oleme piilunud minevikku ja leidnud sealt ootamatult ilusaid, rõõmsaid ja ka hirmsaid lugusid, mille oleme uuele elule äratanud,” lubavad Strand…Randi liikmed Sofia Joons (laul, viiul, hiiu kannel, poogen-gusli) Robert Jürjendal (kitarr) ja Mall Ney (harmoonium).

3. juunil kell 15 annavad Haapsalu kultuurikeskuses kontserdi “Vennad Kreegid ja pasunad” kaitseväe orkester ja Haapsalu koorid. Dirigentideks on Peeter Saan ja Tõnu Kaljuste.

Kreegi päevade kontsertidele saab pileteid osta ainult kohapealt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments