Andero Laur on IRLi noorte aseesimees

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval, 21. aprilli laupäeval valiti IRLi noorte üldkogul uus eestseisus, kuhu pääses kolm haapsallast.

Haapsallastest sai Andero Laur aseesimeheks, Harri Puskar juhatuse liikmeks ja Mihkel Saarmaa revisjonikomisjoni liikmeks.

„Olen Res Publica noorteühenduse looja 2002,” tutvustas end Andero Laur, kes kogus aseesimehe valimistel 80 häält. „Lõpetan praegu magistrantuuriõpinguid Tallinna tehnikaülikoolis, minust saab ehitusinsener. Töötan Skanskas, olin seotud ka Haapsalu spordihoone ehitusega.”

Esimesel koosolekul seadis uus juhatus järgmiseks perioodiks eesmärke. „Esimene juhatus oli ära, väga mõnus õhkkond oli,” ütles Laur. „Meie soovunelm oli erakonnal programmi loomises kaasa aidata. Otsustasime jagada juhatuse liikmete vahel valdkonnad ära, millele spetsialiseeruda, et meie mõtted oleks paremad ja saaksime rohkem riigi juhtimisel kaasa lüüa.”

Kokku oli valitavaid ameteid 14 — esimees, kaks aseesimeest, üheksa juhatuse liiget ja kaks revisjonikomisjoni liiget. Haapsalust pärit aktivist on ka IRLi Noorte Tartu klubi esimees Kenneth Rivis, märkis Harri Puskar.

IRL noortekogu esimehena jätkab Maria Kasepalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments