Lääne Elu paberleht 14. aprillil

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Meeste tervisest rääkivat konverentsi tulid kuulama peamiselt naised. Foto: Arvo Tarmula
Meeste tervisest rääkivat konverentsi tulid kuulama peamiselt naised. Foto: Arvo Tarmula

* Lihula külje all Pariveres puiduettevõtjana tegutsev Holger Wachtmeister leiab, et päästeamet on pannud ta valiku ette, kas täita kõik nõuded ja minna selle järel pankrotti või tekitada ühiskonnas diskussioon päästeameti võimu piiride üle.

* Politsei ja Ridala vald on rahul, et klubimuusikafestival Airport Jam Kiltsi lennuväljal võib sel aastal ära jääda.

* Keskerakondlasest Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid heidab kaitsepolitseile ette, et organisatsioon tegeleb teisejärgulisega ja kohtleb parempoolsetesse erakondadesse kuulujaid siidkinnastega.

* Kuigi haridusminister ei pea Eesti koolivõrku senisel kujul jätkusuutlikuks, kinnitavad Läänemaa omavalitsused kui ühest suust, et jätkavad keskhariduse andmist.

* Haapsalus peetud meeste tervise teemalisel rahvusvahelisel konverentsil oli 140 osaleja seas mehi vaid viiendik. Maavanem Innar Mäesalu märkus, et eks meeste tervis olenegi ennekõike naiste hoolitsusest, leidis ka teadusliku tõestuse.

* Legendaarse Haapsalu linnapea Hans Alveri 125. sünniaastapäeval tänas Haapsalu linnavalitsus majaomanikke, kes muutsid läinud aastal oma valdusi ehitades, korrastades või värvides linna kaunimaks.

* Haapsalu linnagaleriis avatud nimeka Eesti kunstniku Marko Mäetamme näitus „10 viimast päeva“ on näide sellest, mis juhtub, kui kunstnikul puudub igasugune inspiratsioon galeriiseinte täitmiseks.

* Aivo Paljasmaa kirjutab Titanicu hukkumisest Atlandi ookeanis 100 aastat tagasi.

* 30. aprillist on eramajaomanikel võimalus hakata KredExist taotlema toetust maja energiasäästlikkuse suurendamiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments