3. aprill: Mõistusabielu

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Haapsalu muuseumidest sihtasutuse moodustamist võib võrrelda leibade ühte kappi panekuga. Enne ühteheitmist on ikka mõistlik partnerile küsimusi esitada, et pärast poleks pettumust. Sihtasutuse loomisel on küsimusteks praegu just õige aeg.

Reedel vastaski ühe poole, kultuuriministeeriumi esindaja, asekantsler Anton Pärn volikogu ees linnavolinike küsimustele. Volinikke tundus kõige enam huvitavat, kas riik on ikka usaldusväärne peigmees — truu ja paksu rahakotiga. Tahetakse kindel olla, et pealtnäha ponks kosilane hiljem ometi ei osutu sõnamurdjaks ega kitsipungaks.

Ettevaatust ei vähenda ka Virumaa positiivne näide, sest kui naabrinaise abielu on õnnestunud, ei pruugi meil sama hästi minna.

Partnerilt vastuseid oodates ei tohiks unustada, et ka temal on oma ootused — et ka meie peaksime sõna ja lubadusi ei murraks. Paha ei teeks endalt küsida, mida me siis loodavalt liidult ise tegelikult loodame. See peabki saama linna komisjoni põhitööks.

Kui plussid–miinused kokku löödud ja ühteheitmise mõte mõistlik tundub, tuleb vaid jälgida, et pulmade peale liiga suurt raha magama ei pandaks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments