Parim klienditeenindaja on Katre Kaptein

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Majutusteeninduse eriala üleriigilistel kutsevõistlustel sai parima kliendideenindaja eripreemia Katre Kaptein Haapsalu kutsehariduskeskusest.

Tartu kutsehariduskeskuses peetud kutsevõistlusel selgitati välja parimad majutusteenindajad.

Võit läks Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilasele Liisa Sooverele, teise koha sai Agnes Merila Tallinna teeninduskoolist ning pronksmedali vääriliselt hinnati Triin Sarapikku Pärnumaa kutsehariduskeskusest.

Välja anti ka kolm eripreemiat. Lisaks Katre Kapteinile tunnistati parimaks teooriatundjaks Pirjo Paabo Tartu kutsehariduskeskusest ja parimaks toateenindajaks Liisa Soovere.

Võistlusülesanded oli hotellitoa ettevalmistamine ja korrastamine, teooriatest, kolmekäigulise õhtusöögi eelkatte tegemine ja venekeelne situatsioonülesanne hotellitoas.

Võistlus toimus viiendat korda, osales 18 õpilast kuuest koolist üle Eesti. Võistlejaid hindas oma ala spetsialistidest koosnev komisjon, keda juhtis hotelli Dorpat majapidamisjuht Katrin Peterson.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments