Noortevolikogu jagas Haapsalu inimestele tasuta helkureid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu noortevolikogul valmis koostöös maanteeameti lääne regiooniga vahva aktsioon, kus sõbrapäeva õhtul jagati linnas inimestele tasuta helkureid.

Aktsiooni algatus tuli maanteeameti lääne regiooni liikluskasvatuse osakonna juhatajalt Sirli Leierilt, kes on varem taolisi ettevõtmisi viinud läbi Pärnu linna noortekoguga.

14. veebruari õhtupoolikul kogunesid neli noortevolikogu tublit liiget – Kristina Šandõbina. Aleksandra Medkova, Kevin Šandõbin ja Karl-Erik Illik – Haapsalu noorte huvikeskusse, kus küpsetasid aktsiooni jaoks noortekogu omapoolne panusena muffineid.

Muffinid valmis, asus seltskond halba ilma trotsides teele Haapsalu kesklinna, et tutvustada inimestele äsja alustanud noortevolikogu ja jagada helkureid.

Noorte sõnul suhtusid inimesed asja sõbralikult ning helkurite ja muffinite jagamine läks kiirelt ja ilma eriliste vahejuhtumiteta. Kristiina sõnul tuli ette ka inimesi, kes keeldusid helkurist ja vaatasid kurja pilguga, kuid üldine õhkkond oli siiski positiivne.

Helkurijagajate meelest on säärased ettevõtmised asjalikud ning nende kogemuse põhjal teab Haapsalu inimene juba küll, et helkur on kohustuslik ja äärmiselt vajalik asi. Samuti sai nooruke noortevolikogu natuke tegutsemiskogemust ja kuhjaga positiivset reklaami Haapsalu elanike seas.

Tiina Alasoo,
huvikeskuse noorsootöötaja

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments