Algas kampaania alkoholi liigtarvitamise vastu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile algas 11. märtsini kestev alkoholi liigtarvitamise ennetamise kampaania. Nagu mitme viimase sarnase kampaania puhul, on sellegi sihtrühm 25–44-aastased inimesed, kes joovad üle riski piiri.

Kampaania püüab teadvustada, et ka mõõdukas alkoholitarvitamine kätkeb endas riske tervisele ning teeb organismile kahju. Kampaania sõnum on “Vabanduse leiab alati”, juhtides tähelepanu, et esimesed märgid alkoholi mõjust tervisele ei ole sageli ohtlikud ning neid kiputakse tahtlikult või tahtmatult seostama muude põhjustega kui alkohol.

On tavaline, et paljud inimesed alahindavad oma alkoholitarbimise taset kas teadmatusest või ei tunnista endale tegelikku olukorda. Enda alkoholitarbimist hinnatakse mõõdukaks ning tegelikke riske ei märgata.

Kampaania teleklippe saab alla laadida ja vaadata siin ja siin.

Testida, kui palju sa tegelikult jood, saab siin.

Kampaaniat rahastab Euroopa Liit Euroopa Sotsiaalfondi programmi “Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2012” raames ning see on osa tervise arengu instituudi tegevuskavast alkoholikahjude vähendamiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pikker
12 aastat tagasi

Eeskuju võiks näidata pingviinide paraadil!

Gen.
12 aastat tagasi

Selle kampaania terviseks tuleb küll võtta !!