Läänemaa aasta terviseedendaja on Kristi Erkmann

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Sotsiaalminister Taavi Rõivas tunnustab täna Estonia talveaias aasta tervisedendajaid. Lääne maakonna aasta tervisedendaja on Kristi Erkmann.

Iga maakond sai esitada ühe kandaadi, Lääne maavalitsuse juures tegutsev turvalisuse teemakoda valis Kristi Erkmanni, selgitas Haapsalu kolledž tervisejuhi õppekava juht Hele Leek–Ambur.

„Kristi on positiivne ja innustunud, ta ei oska kasutada sõna „Ei”,” iseloomustas Leek–Ambur Erkmanni. „Ta on ise tervisliku eluviisiga ja utsitab ka teisi.”

Lääne maavalitsuses kultuurinõunikuna töötav Erkmann on ise tervisesportlane, aga ta pakkus mullu välja ka mõtte, et maavalitsuses võiks korraldada iga kuu ühe spordipäeva. Koos kolleegi Ülle Lassiga saigi maavalitsuse spordiaasta teoks.

„Proovisime iga kuu mõnd uut ala,” meenutas Erkmann. „Tutvusime näiteks jooga, petanki, vôimlemise, orienteerumise, bowlingu ja muude toredate aladega.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader bonus
10 aastat tagasi

Wow, great post.Really looking forward to read more. Fantastic.

PTU Options Mastery
10 aastat tagasi

Im grateful for the post.Really thank you! Keep writing.

make money online
10 aastat tagasi

I really like and appreciate your blog.Really thank you! Really Cool.