Jaani kirikus mälestati Haapsalu lastekodu põlengus hukkunuid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Jaani kirikus peeti täna teenistus aastataguses põlengus hukkunud lastekodulaste mälestuseks.

“Kuidas võita hirmu ja väsimust edasise töö tegemiseks?” küsis praost Tiit Salumäe.
“Üks mõte korraga – see on minu soovitus sinule, kes sa oled siia tulnud. Me ei jaksa haarata tervet maailma, see ei õnnestu mitte kunagi. Üks heategu korraga, üks käepigistus, üks naeratus korraga – sellest sõltub mõne inimese jaoks palju, võib-olla isegi kõik,” rääkis Salumäe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments