0

Jaani kirikus mälestati Haapsalu lastekodu põlengus hukkunuid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Jaani kirikus peeti täna teenistus aastataguses põlengus hukkunud lastekodulaste mälestuseks.

“Kuidas võita hirmu ja väsimust edasise töö tegemiseks?” küsis praost Tiit Salumäe.
“Üks mõte korraga – see on minu soovitus sinule, kes sa oled siia tulnud. Me ei jaksa haarata tervet maailma, see ei õnnestu mitte kunagi. Üks heategu korraga, üks käepigistus, üks naeratus korraga – sellest sõltub mõne inimese jaoks palju, võib-olla isegi kõik,” rääkis Salumäe.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz