0

Lumeolud Paliveres

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse teatel on sealsed suusarajad rahuldavas seisus, radadele on lisandunud kerge lumekiht, mis muudab libisemise halvaks.

Saab suusatada vaba- ja klassikalises tehnikas, võib kasutada korralikku suuska. Nõlvadel on klassikajälg kulunud või puudub, seetõttu tuleks laskumistel olla tähelepanelik. Kelgu- ja lumelauanõlval on lund piisavalt.

Õhu temperatuur oli hommikul kell 10 -15 kraadi, lume temperatuur -16,5 kraadi. Päeval õhu temperatuur tõuseb.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz