Rakvere teater toob Haapsallu laste- ja noortenäidendi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

6. veebruaril kell 13 mängib Rakvere teater Haapsalu kultuurikeskuses lastenäidendit “Tuhkatriinu”.

Tuntud muinasloo kirjutas näidendiks Toomas Suuman, Tuhkatriinut mängib Natali Lohk.

Viieeurosed piletid on müügil kultuurikeskuse kassas.

Samal päeval kell 19 mängib Rakvere teater kultuurikeskuses noortenäidendit “Nullpunkt”.

Teksti autorid on Margus Karu, Jaanika Juhanson (TÜ Viljandi kultuuriakadeemia) & trupp, lavastas Jaanika Juhanson.
Mängivad TÜ Viljandi kultuuriakadeemia 9. lennu tudengid Maaja Hallik, Saara Kadak, Katrin Kalma, Vallo Kirs, Kristian Põldma, Jaanus Tepomees ja Imre Õunapuu ning Silja Miks ja Rauno Kaibiainen (külalisena)

Kool on perses. Sotsiaalne elu on perses. Kodu on perses. Närvid on perses. Õppimine on perses. Päris palju asju mahub sinna perse. Hiidperse. Oleks see vaid nii, et ma teaksin, et see lõpeb varsti, et varsti läheb paremaks: pärast seda aastat või pärast keskkooli või lihtsalt millalgi, aga kust ma võtan kindluse, et mul üldse on mõtet midagi loota. Loota, et leian endale sõbrad ja saan rahuliku kodu. Täpselt sama suur on võimalus, et asjad lähevad veel hullemaks. Mul ei ole midagi oodata. See on kõige hirmsam, kui ei ole midagi oodata. Päev täis ängi ja frustratsiooni kaob päeva järel igavikku.

“Nullpunktil” on lehekülg Facebookis.

Etenduses esineb karmi keelekasutust ja kõlab vali muusika ning teater ei soovita seda vaadata alla 14-aastastel lastel.

Piletid hinnaga 9.50 ja 8 eurot on eelmüügis kultuurikeskuse kassas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments