Läänemaa sotside juhina jätkab Neeme Suur

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Neljapäeval üldkogu pidanud Läänemaa sotsiaaldemokraadid valisid piirkonna esimeheks tagasi riigikogu liikme Neeme Suure.

Sotsiaaldemokraatliku erakonna Läänemaa piirkonna aseesimeheks valis üldkogu Rea Rausi. Uude juhatusse kuuluvad veel Meelis Malk, Valdo Maisalu, Rein Kruusmaa ja Kai Huul.

"Läänemaa sotsiaaldemokraatide suurimaks väljakutseks on valmistumine 2013. aasta kohalike omavalitsuste valimisteks. Selleks annab tuge meie liikmete arvu märkimisväärne suurenemineviimase kahe aasta jooksul," rääkis Suur. 

"Lisaks on toetus sotsiaaldemokraatidele Läänemaal järjepidevalt kasvanud. Ootame erakonnaga liituma kõiki meie väärtusi kandvaid läänlasi," lisas ta.

 
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Gen.
11 aastat tagasi

Eesti valija (ka mina) hääletab enamasti isikupõhiselt e. naabrimehe poolt. Mingist ideoloogiast või põhimõtetest saab rääkida ainult kohalikult tasandil. Riigikogu on puhas äriettevõte minu arvates. Kusjuures kasumit taotlev. Meie sotsid on kõik korralikud,luukeredeta inimesed. Mida ei saa öelda pealiku hr. Mikseri kohta. Umbes 6-7 aastat tagasi tahtis nimelt siiani armeeteenistust vältiv poliitik tollase Riigikogu liikmena laiali saata KAITSELIIDU. Mida ma ei andesta kunagi….