Pressisõber on Helve Särgava, vaenlane suusaliit

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) liikmeslehtede peatoimetajad valisid täna Tallinnas peetud aastakoosolekul 2011. aasta pressisõbraks kohtunik Helve Särgava ja pressivaenlaseks Eesti Suusaliidu.

Harju Maakohtu esimees Helve Särgava pälvis pressisõbra tiitli selle eest, et tema puhul on tegemist väga hea ja avatud suhtlejaga, kes suhtub ajakirjanikesse sõbralikult. Pressisõber saab auhinnaks nimelise ruupori, mis valmib Kuldgraali metallikunstnike käsitööna.

EALLi liikmeslehtede peatoimetajad valisid pressivaenlaseks Eesti Suusaliidu, kes valetas ja vassis Andrus Veerpalu dopingujuhtumiga.

Aastakoosolek valis järgmiseks aastaks EALLi nõukogu liikmeteks Priit Hõbemägi, Peep Kala, Erik Kalda, Kadi Lamboti, Meelis Mandeli, Kristjan Maueri, Margus Metsa, Priit Rauniste, Erik Roose, Andrei Titovi ja Vallo Toometi. EALLi nõukogu esimees on tuleval aastal Meelis Mandel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments