Kampaania “Aita lapsel olla loov!” kogub Läänemaa lasteaedadele joonistus- ja meisterdamistarbeid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Laupäeval, 3. detsembril toimus Rannarootsi keskuses vabatahtlike ning sotsiaaldemokraatliku erakonna noorte korraldatud joonistamispäev “Aita lapsel olla loov!”.

Koos lastega joonistati ning meisterdati. Samas koguti Läänemaa lasteaedadele plastiliini, pliiatseid, paberit, liimi ja voolimismassi, kustukumme, värve, pintsleid ja kõike muud, mida mudilastel arenguks ja mängimises vaja võiks minna.

Kampaania “Aita lapsel olla loov!” Läänemaa koordinaatori Ege Paju sõnul läks üritus igati korda. “Rahvast oli palju,” ütles ta. “Kahe tunni jooksul käis joonistamas 40 last, umbes sajale inimesele edastasime info meie kogumiskampaania kohta.”

Paljud kaubanduskeskuse külastajad läksid kampaaniast kuuldes kohe lasteaedadele sobilikke asju ostma.

Kes soovib veel Läänemaa lasteaedu toetada, peaks ühendust võtma Ege Pajuga, kes tuleb ise vahenditele järele või aitab leida lasteaia, kellel pakutavat tarvis on.

Noorsotsid koguvad kampaaniaga “Aita lapsel olla loov!” joonistamis- ja meisterdamisvahendeid lasteaedadele üle Eesti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments