Advendikontserdil esitatakse Mozartit

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 3. detsembril kell 18 Haapsalu toomkirikus toimuval advendikontserdil tuleb ettekandele W. A. Mozarti Missa brevis in G.

Esitavad Läänemaa oratooriumikoor ja Haapsalu muusikakooli kammerorkester Lehari Kausteli dirigeerimisel. Kaastegevad Vene koorikapell Tallinnast (dirigent Olga Tungal) ja Kiviõli kammerkoor Poolkuu (dirigent Tiina Dammann).

Kooride esituses kõlavad  kaunid jõululaulud, esinevad noored viiulisolistid.

Piletid (3 / 2 eurot) on müügil pool tundi enne kontserti kohapeal.

2005. aastal loodi Haapsalu Kontserdiühingu eestvedamisel projektkoor Läänemaa oratooriumikoor, mille eesmärgiks on anda Haapsalu ja Läänemaa kooridele võimalus koos laulda ning kanda ette maailma mainekate heliloojate suurteoseid koorile ja orkestrile. Oratooriumikooriga koos on kõik need aastad üles astunud ka Haapsalu muusikakooli kammerorkester, kus osalevad nii endised kui ka praegused muusikakooli õpilased ja õpetajad. Kuulajateni on toodud Saint-Saënsi, meie oma helilooja Sirje Kaasiku jt heliteoseid.

Kaunite muusikaliste kohtumisteni!
 

Ingrid Arro,
Haapsalu Kontserdiühing

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments