ZUUMtv kliendid saavad parema telepildi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

ASi Starman teatel muudab digilevi võrku haldav AS Levira 29. novembri varahommikul telesaatjate sagedusi. Muutuse tulemusel paraneb kanalite Seitse, Kanal 11, Fox Life, Fox Crime, Showtime, National Geographic, Nickelodeon, Eurosport 2, MTV Europe, Euronews, CNN International ja Hustler TV levi, kuna uued sagedused läbivad kergemini metsi ja muid takistusi.

Sageduse muudatuse järel peavad Haapsalu, Pärnu, Koeru ja Tallinna saatjate tööpiirkonnas asuvad televaatajad taastama digiboksis või digiteleris tehaseseaded. Juhiseid selleks saab Starmani kodulehelt, seadme kasutusjuhendist või klienditoe telefonil 1770 ja e-posti aadressil klienditugi@starman.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Küsimua
12 aastat tagasi

Miks peab nii palju valetama?
Sageduse vahetamise põhjuseks on Eesti riigi otsus arendada lairiba teenust kanalitel 60-69. Paraneb vastuvõtt ehk osalisel alal, kus saatja nagu oleks lähemal umbes 1,5 kuni 2 meetrit ja kohati hoopis kaugeneb. Lihtsalt umbluu ajamine rahvale. Aga valitsus otsustab, keelab, lubab, poob ja laseb!