Lõuna-Läänemaa JK saaliturniiril osales kaheksa poiste võistkonda

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihulas võistlesid Lõuna-Läänemaa JK saaliturniiril kaheksa 2003–2004 aastal sündinud poiste võistkonda.

AS Narma karikatele peetud turniir oli esimene nii suurejooneline ettevõtmine selles vanuses poistele, mille klubi korraldanud. Lisaks neljale Läänemaa võistkonnale – Lõuna-Läänemaa JK I, Lõuna-Läänemaa JK II, Läänemaa JK, Virtsu kool – võtsid osa veel Rapla "Atli", Keila JK, Vasalemaa JK, Vändra "Vaprus". Mainimist väärib Virtsu kooli osalemine – 50 õpilasega põhikool, kus septembrist tegelevad kohalike poistega kaks treenerit, soovib oma jalgpallimainet tõsta kõrgustesse, kus oldi näiteks veel kümme aastat tagasi.

Turniir oli huvitav, mängud pingelised. Kes olid tulnud kaasa elama, ei pidanud pettuma. Suur rõõm oli turniiril näha palju lapsevanemaid, kes kogu võistluse aja oma lapsi ergutasid ja nende pingutusi tunnustasid.

Esimesest alagrupist pääsesid poolfinaali Lõuna-Läänemaa JK I ja Vasalemma JK ning teisest Keila JK ja Vändra "Vaprus". Poolfinaalid olid tulised, kõik neli võistkonda, kes seal mängisid, võinuks vabalt mängida ka finaalis, kuid seekord pääsesid sinna Keila JK võiduga Vasalemma JK üle ja Vändra "Vaprus" võiduga Lõuna-Läänemaa JK I üle. Mõlema mängu skooriks jäi 2 : 0.

Pronksimängus suutis Lõuna-Läänemaa JK I koduseinte marulisel toetusel 1 : 0 üle olla Vasalemma JKst. Finaalis alistas Keila JK tulemusega 2 : 0 Vändra "Vapruse" ja viib võidukarika Keilasse. Ka kohad neljandast kaheksandani mängiti välja ning siin polnud mängud mitte igavamad, pigem vastupidi.

Lõppjärjestus: I Keila JK, II Vändra "Vaprus", III Lõuna-Läänemaa JK, 4. Vasalemma JK, 5. Läänemaa JK, 6. Lõuna-Läänemaa JK II, 7. Virtsu Kool, 8. Rapla "Atli".

Turniiri kõige resultatiivsem mängija oli Kaimo Koltsin, Keila JKst ja võistkondade parimad olid paremuse järjekorras: Christopher Kukk, Oliver Liske, Markus Sõber, Arseni Hmeljov, Jaspar Kirs, Alari Nuut, Sten Luige.

Kõiki võistkondi autasustati karikate ja maiustustega.
 

Jaanus Getreu

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments