Lastekodu direktor jätkab

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu lastekodu hoolekogu otsustas tänasel koosolekul, et vaatamata väärteomenetelusele lastekodu direktori suhtes, töösuhet direktoriga ei lõpetata.

Täna koosolekut pidanud Haapsalu lastekodu hoolekogu vaatas üle eelmisel hoolekogu koosolekul püstitatud ülesannete täitmist. Koosolekul ei viibinud tervislikel põhjustel lastekodu direktor Eve Kabin, asutust esindas direktori asetäitja Annely Nõupuu.

Eelmisel koosolekul tegi hoolekogu ettepaneku pöörduda politsei poole väärteomenetluse algatamiseks lastekodu direktori suhtes tubakaseaduse rikkumise osas. Maavalitsus esitas politseile teate väärteo menetluse algatamiseks 28. septembril ja politsei alustas menetlust.

Hoolekogu otsusas, et direktor Eve Kabinaga töösuhet ei lõpetata ja direktor jätkab oma ametikohal. Kolme kasvatusala töötajaga on aga töösuhe lõppenud.

Annely Nõupuu rääkis hoolekogule, et personalile on soetatud lukustatavad kapid, detailsed töökorralduse dokumendid on koostamisel ning valmivad hiljemalt 1. detsembriks 2011.

Koosolekul arutati ka Haapsalu lastekodu peremajade valmimist ning asutuse üleandmist Haapsalu linnavalitsusele. Lääne maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Kersti Lõhmus andis ülevaate peremajade ehitamisest ning asutuse üleandmise protsessi käigust. Peremajad valmivad 2012. aasta esimeses kvartalis.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Eedu
12 aastat tagasi

Inimest, kellel on teiste vastu olemas luukered ei kangutata naljalt kohalt… rahvatarkus.
Sotsiaalsüsteemis, kuhu riigigieelarvest on eraldatud üle veerandi, seega sama suhtega luukeresid, millede seljas ratsutamine on garantiiks töökoha säilitamiseks ja veelgi parema juhtiva koha saamiseks. Tähtis on ainult oskus ratsutada mitte kutsesobivus.