Lenna Kuurmaa ja Märt Avandi esitavad kontserdil oma lemmikpalu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Novembrikuus tuuritavad üheskoos mööda Eestit Lenna Kuurmaa ja Märt Avandi koos puhkpillikvintetiga Reval Wind Ensemble, et kanda ette mõlema solisti lemmikpalad.

Läänemaa inimestele esineb duett neljapäeval, 10. novembril kell 19 Haapsalu kultuurikeskuse teatrisaalis.

Korraldajate teatel valiti tuurile “Kui vari kaob, siis valgus jääb” laulud, mis on Kuurmaale ja Avandile hingelähedased. Kaunid palad, mis on neid alati puudutanud ja puudutavad edaspidigi − ilusad, mõtlikud, ent samas täis headust.

Muuhulgas kõlavad kontsertidel “Kõik saame murelipuudeks”, “Tõuse üles ja läheme ära”, “Sündimise lugu”, “Saatus naerdes homse toob”, “Nii kokku me ei saagi eal”, “Tule kui leebe tuul”, “Mis maa see on”, “Inimesed ja inimesed”, “Loodan, et sa muudad oma meelt” ja “Sind otsides”.

Kõik lood on spetsiaalselt klassikalisse võtmesse seadnud noor helilooja Kristo Matson.

Soliste saadab Reval Wind Ensemble koosseisus Eneli Hiiemaa flöödil, Riivo Kallasmaa oboel, Andreas Aben klarnetil, Rene Sepalaan fagotil ja Meelika Mikson metsasarvel.

10-eurosed piletid on eelmüügil kultuurikeskuse kassas, enne kontserti ostes maksab pilet 12 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments