Naiskodukaitsjad koovad sõdureile kindaid ja sokke

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Naiskodukaitse tahab ka tänavu kududa 170 paari sokke või sõrmkindaid ja saata need jõuluks Afganistanis teenivaile sõdureile.

Kui mullu kooti vaid rahvusmustriga kindaid, siis tänavu võib kududa ka sokke, ütles Naiskodukaitse Lääne ringkonna instruktor Svetlana Mustkivi. Et kindad ja sokid lähevad missioonil viibivaile sõdureile, ei tohiks need olla silmatorkavalt värvikirevad, eelistada tuleks tagasihoidlikke toone.

Eestis on naiskodukaitsjaid 1700 ringis.

„Oleks kole küll, kui me ei suudaks 170 paari valmis kududa,” kutsus Naiskodukaitse spetsialist Marilin Prants naisi üles ettevõtmisega ühinema.

Sokid–kindad peaksid valmis saama 5. detsembriks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz