Suitsu jõeni pääseb tulevikus vähetolmavat teed mööda

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Lihula vallas Suitsu sillani viiv kruusatee saab osalt tolmuvaba katte ning osalt vähemtolmava katte.

Maanteeameti Haapsalu esinduse peaspetsialisti Urmas Robami sõnul kaetakse riigile kuuluv teelõik Kirbla-Hälvati tee remondist ülejääva asfaldifreesi puruga. Kaetav teelõik on umbes 3,7 kilomeetrit pikk.

Päris Suitsu sillani uus teekate siiski välja ei jõua. Riigiteest Suitsu jõeni jääb umbes pooleteise kilomeetri pikkune Lihula valla hallata olev teelõik.

Vallavanema Riho Erismaa sõnul vald sinna musta katet panna ei kavatse, sest teepõhi on liiga nõrk ning asfalt ei seisaks seal kaua. Sellegipoolest lubas Erismaa Suitsu sillani korralikult hooldatud ja võimalikult vähetolmavat teed. „Ei tea kas just see aasta, aga vald paneb sinna paesõelmed – need tolmavad vähem,” lisas Erismaa.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz