Koer ootab Uuemõisa bussipeatuses pererahvast

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee


Uuemõisa mõisa juurde viivast ringristmikust paarkümmend meetrit Tallinna poole bussipeatuses peab valvet väike koer, kes paistab olevat maha jäetud.

Koer istub bussipeatuse nurgas, tema kõrvale on korralikult kokku pandud jalutusrihm, mis ei paista ei koerapoolsest ega hoidjapoolsest otsast katki olevat. Seega on tõenäoline, et tegemist ei ole kodust plehku pannud kutsaga. Samuti annab lahtine rihm alust oletada, et koera ei seotud bussipeatuse külge kinni.

Foto koerast on tehtud pühapäeva õhtul 8-9 vahel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Liivi
12 aastat tagasi

Vabandust, aga ma ei saa aru nüüd sellest, miks ei ole koera näinud isik helistanud valda ja tellinud varjupaiga järgi? Kodutud koerad käivad varjupaigas ju. Ja siis on ka võimalus, et ehk peremees ta üles leiab.-

elanik ,
12 aastat tagasi

mõni aeg tagasi istus see koer vana randsalu poe ristmikul umbes nädal aega .Iga kord kui mööda sõitsin nägin teda , nii kahju oli .

Anonüümne
12 aastat tagasi

jah nii pole ilus et peremees pole oma koera märganud ei tunne ültse huvi kuigi kose uuemõisa pole nii suur ma arvan et siis pole tal seda koera ültse vaja koerast on kahju ma arvan et äkki leiab endale kodu

Anonüümne
12 aastat tagasi

nägin ühte neiut sellise koeraga rullitama minemas sinna poole kuskil 6 ajal ja pärast nägin neiut üksi tagasi tulemas.

kutsuu
12 aastat tagasi

Ma kuulsin et koer oli aiast plehku pannud .. ja omanikud tõid ta tagasi koju .. see on minu tuttava koer … ta on kord selline juba ta armastab kodunt plehku panna ..:)

Marju
12 aastat tagasi
Reply to  kutsuu

Kui Sinu tuttava koer… kas koer nüüd kodus?

hmm
12 aastat tagasi

Haapsalu varjupaigast vaevalt, et see koer kuhugi edasi jõuab, Mitmekesti väikses aedikus, kus pole koralikke kuutegi, ja keegi tegelemas nendega pm ei käi. Igatepidi jama olukord koerale.

osavõtlikud koeraarmastajad
12 aastat tagasi

minge hommikul mõne kooli ukse taha ja küsige kui paljud koolilapsed tühja kõhuga kooli tulevad

Tarmo
12 aastat tagasi

Lapsed on jah tähtsamad kui koerad, aga see ei ole ka õige lähenemine, et tegelema peaks ainult kõige suurema või tähtsama probleemiga. Jõudumööda peaks aitama ikka kõiki, kes abi vajavad. Tühja kõhuga laste aitamiseks korraldas Toidupank sel nädalavahetusel kampaania, millest me ka kirjutasime.

Olavi
12 aastat tagasi

Ma ei saa selle kommentaari mõttest aru. Soovitate kooliapsi toita nende lemmikloomadega, keda peremehed enam pidada ei viitsi?

Tarmole
12 aastat tagasi

Tore, et on tublisid ja ettevõtlikke inimesi 🙂

Ei saa aru
12 aastat tagasi

Kas ei oleks olnud selle asemel, et see artikkel siia lehte kirjutada, targem helistada Loomade Hoiupaika, et koer saaks sooja ja katuse pea kohale?

Tarmo Õuemaa
12 aastat tagasi
Reply to  Ei saa aru

Kuna avastasime koera pühapäeva hilisõhtul, otsustasime, et organiseerime ta varjupaika täna, kui omanik vahepeal välja ei ole ilmunud. Süüa me talle panime ja õnneks ei olnud väljas öösel külm.

Siil
12 aastat tagasi

Kutsule: ma arvan ka, et ta on närvis, et peab ootama niimoodi, kardab ka ehk. vaene koerakene.