Eesti paarismälumängu hooaeg algab Haapsalus

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna toimub Haapsalu Kultuurikeskuse rõdusaalis traditsiooniline Haapsalu paarismälumäng, mis ühtlasi on Eesti paariskilva karikasarja avamäng.

“Võistlema oodatakse kogu Eesti paremikku,” lubas korraldaja Margus Maiste.

Haapsalu paarismäng on toimunud alates 2003. aastast. “Tavaliselt on osalejaid 20 paari ümber, kes kohale saabunud üle Eesti. Kahjuks on vähene olnud Läänemaa kilvarite osavõtt. Seega tänavu loodaks suuremale Läänemaa esindatusele, tegemist on ju ainulaadse võimalusega võrrelda oma oskusi Eesti parematega,” ütles Maiste. “Eriti ootaks võistlema koolinoori, kellele oleks see harukordne võimalus silmaringi laiendamiseks.”

Haapsalu paariskilb algab kultuurikeskuse rõdusaalis kell 12.00. Mängus esitatakse 80 küsimust. Osavõtutasu paarile 10 eurot. Koolinoortele osalemine tasuta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz