Lääne Elu portaal alustas

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna hommikul läks lugejatele avalikuks uus Lääne Elu internetilehekülg.

„Lääne Elu kodulehekülg on muutumatul kujul eksisteerinud üle 11 aasta — ei oleks ime, kui tegemist oleks vanima muutmata kujul järjest tegutsenud netiküljega Eesti ajalehtede seas,” ütles Lääne Elu peatoimetaja Tarmo Õuemaa. „Paratamatult on vahepealne kümnend toonud kaasa muudatusi ajalehetegemises.”

Senine www.le.ee aadressil asunud kodulehekülg oli paberlehe peegeldus, mida sai muuta vaid kolm korda nädalas ja kuhu oli võimalik panna täpselt neli uudist ja juhtkiri.

Uus interneti Lääne Elu aadressil online.le.ee pakub pidevalt täienevat võrgu–uudiste portaali.
Internetiportaali hakkab toimetama Riina Tobias.

Internetiväljaanne ei asenda paberlehte, selgitas ta. „Avapäeva puhul on kõik Lääne Elu paberlehe uudised portaalis täies mahus. Edaspidi portaali ja paberlehe lood enam üks ühele ei kattu. Tähtsamatest lehelugudest jõuavad internetti lühikokkuvõtted, portaalis ilmub aga ka lugusid, mis lehte ei jõua,” ütles ta.

„Portaal annab juurde eelkõige ajakirjanduslikus mõttes,” ütles Tarmo Õuemaa. „Tegi ikka kadedaks küll, kui laanlane.ee sai operatiivselt üles panna uudiseid, mis Lääne Ellu jõudsid alles kahe või kolme päeva pärast ja sedagi siis, kui nad üldse paberlehte mahtusid. Nüüd saame eelkõige avaldada palju rohkem uudiseid.”

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
10 aastat tagasi

ja tore, et uus portaal sündis toimetaja sünnipäeval:)