BNS Groupi juhatajana asub 1. aprillist tööle Anvar Samost

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Uudisteagentuuri Baltic News Service (BNS) ettevõtete grupi BNS Group OÜ juhatajana asub 1. aprillist tööle Anvar Samost, kes loobub sellega poliitikas osalemisest.

„BNS on taas strateegilise vaatega omaniku käes ja mul on selge plaan, kuidas siit edasi minna,“ ütles Anvar Samost.

Senine BNS Groupi juhatuse esimees Sven Nuutmann jätkab BNS-i omanikfirma UP Investi juhatuses. „Mul on hea meel, et meil õnnestus Anvariga jõuda kokkuleppele,“ ütles Nuutmann. „Hindan Anvarit üheks parimaks meediaettevõtte juhiks ja peatoimetajaks.“

Anvar Samost on töötanud BNS-is aastatel 1995-2011, sealhulgas aastatel 2006-2011 samuti grupi juhatajana. aastatel 2011-2013 oli Anvar Samost ajalehe Postimees vastutav peatoimetaja ja pärast seda tegev poliitikas. Uude ametisse asudes loobub Anvar Samost poliitikas osalemisest.

BNS on professionaalsele kasutajale suunatud reaalajas infoteenuseid pakkuv uudisteagentuur, mis tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. BNS-i eesmärk on pakkuda täielikku ja usaldusväärset ülevaadet kodu- ja välismaistest päevauudistest.

Samost kandideeris viimastel riigikogu valimistel Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas Ida-Virumaal, kogudes 761 häält ning parlamenti valituks ei osutunud. Samost on praeguseks Isamaa ja Res Publica Liidust välja astunud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juks
9 aastat tagasi

Ehk lõpetab siis Lääne Elu reostamise oma magedate kirjatükkidega. Neid oli päris piinlik lugeda.

Ei muidugi
9 aastat tagasi

Ja siis usu neid Eesti uudiseid

Edmund
9 aastat tagasi

See vast rohkem aprillinali!?