0

Kaia Kanepi alustas Miami turniiri võidukalt

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaia Kanepi.

Tennisist Kaia Kanepi alustas mainekat ja kõrgetasemelist Miami Openi tenniseturniiri võiduga esimeses ringis.

Kanepi (WTA 48) kohtus esimeses ringis vabapääsmega turniirile pääsenud kanadalanna Francoise Abanda'ga (WTA 235), keda võitis 6:2, 6:3.

Oma kodulehel kirjutas Kanepi mängu iseloomustades, et Miami soojad ja niisked tingimused sobivad talle paremini kui eelmise võistluskoha Kalifornia kõrbe olud. „Olen viimasel ajal saanud vähe võistelda ja sellepärast pole ka kõige enesekindlam olnud. Täna aga tõi mulle võidu õnnestunud agressiivne mäng. Mängu alguses olin natuke ärevuses, peale paari geimi tundsin ennast juba väga hästi ja siis läks mäng juba üpris mõnusalt. Ootan põnevusega järgmist mängu," kirjutas Kanepi.

Järgmises ringis kohtub Kanepi maailma 31. reketi Varvara Leptšenkoga (USA).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz