HTÜ juht Raimond Lunev: Kasvatasime ristmiku remondist hoolimata müügitulu

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Raimond Lunev (1)

HTÜ juhi Raimond Lunevi sõnul olnuks 2014. aasta edukam, kui poleks olnud kuid kestnud Haapsalu fooridega ristmiku remonti. Foto: Arvo Tarmula.

Lääne Elu uuris suuremate Läänemaa ettevõtjate käest, mida nad loodavad aastast 2015, kuidas läks neil mullu ja mida arvavad nad Eesti üldisest majanduskliimast.

Raimond Lunev, Haapsalu tarbijate ühistu juhatuse esimees

Ootame vägevat ja teguderohket aastat. Tahame pakkuda head teenust meie vähenevale rahvaarvule.

Kui Haapsalus poleks olnud fooriga ristmiku remonti, olnuks 2014 päris hea. Sellele vaatamata läks meil hästi. Müüsime rohkem kui mullu. Müügitulu kasvas mõne protsendi. Kindlasti tuleb 2015 veel parem kui 2014. Loodame, et ristmik saab nüüd tehtud ja mingisuguseid hullemaid asju välja ei mõelda.

Kõigile on teada, et ega Eesti üldine majanduskliima ole ju hea. Päris paljud on sõltuvuses meie suurest naabrist. Kõige rohkem on probleeme meie suurtootjail, kes annavad riigile põhitulu. See on praegu kindlasti raske ja mõjutab kõiki ning siin ei pääse mitte keegi selle mõjust. Ei oska ennustada, milline saab tänavu olema Eesti majanduskliima. Loodame muidugi paremat ja et majandus jääks vähemalt samale tasemele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eelnevale
9 aastat tagasi

sry teiste kommenteerijate ees, aga eelmine kommenteerija on lihtsalt haige värdjas, keda isa ilmselt lapsepõlves koos onuga kahasse seksuaalselt kuritarvitas ja nüüd elab vaeseke siin kommides oma emotsioone välja.

andres_indrek
9 aastat tagasi

Müüjatel veel palka maja…-niigi tiksub miinumumil…-ja raha muudkui tuleb…
ja selline tont veel Kaitseliidus prohvus….

kunn
9 aastat tagasi

Kui postimaja ka tegelikult laiendama hakatakse nagu jutt oli, siis ei saa selle seltsimehe tulud kindlasti suurenema.

lüpsja karjatalitaja
9 aastat tagasi

kasum tuleb selle pakendiprügi arvelt, mis suure kasuga ostjale maha müüakse ja kes selle veel koju peab tassima et see seal omakorda järgmisele kasumitaotlejale kandikul ja raha eest üle anda

ärni
9 aastat tagasi

Lunjev on kõige ehtsam kelm kelle äri töötab selleks kuidas siia võimalikult palju hiina ja muu maailma rämpstooteid maha müüa. Tegemist peaks olema TARBIJATE ÜHISTUGA aga kui see kohalike tarbijate huvides ei toimi siis ei saa ju tarbijate ühistuga tegemist olla. Kohalikku toodet pead sa sellest poest luubiga taga otsima. Tavakodanik ei saa selle ühistu liigegi olla sest muidu ei oleks neid inimesi, kes lunjevi sellele kohale tagasi valiks. Aga see kõik on ühistupõhimõtete eiramine. Kellele sa seda karnevali korraldad kulla lunjev ?

tallinlane
9 aastat tagasi

ehitagu haapsalusse,prisma,siis saavad maakad ka,pea liogu lasta

jajah
9 aastat tagasi

Kohe näha,et Lunevil hästi läheb. Isegi neid tooteid,mille kuupäev kohe kukkuma hakkab, ei raatsita rohkem kui 25% alla lasta.

kt
9 aastat tagasi

No kui inimesed kauba järgi tungledes enam lettide vahele ei mahu,siis pole Haapsalus häda midagi ja ongi uusi kaubakeskusi vaja.

valimispropaganda alanud
9 aastat tagasi

lunev ees ja lunev taga, pole siin midagi erilist, pood keset linna, vaatame, mis juhtub siis kui saareväljad oma uue poe avavad

Positiivne
9 aastat tagasi

Kõik on tegelikult hästi ja rahul. Aga et kaubamaja lettide vahe nii kitsas kõikjal on, vot see tõtt-öelda ahistab väga. Kaupa on rohkem, kui müügipinnale ära mahub. Seepärast eelistan mõnda muud kauplust, kus tiba rohkem ruumi ja läbipaistvust.