Paumani detailplaneeringu avalik väljapanek

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Martna vallavalitsuse 14. märtsi korraldusega nr 20 võeti vastu Martna külas Paumani maaüksuse detailplaneering. Detailplaneeringu eesmärgiks on katastriüksusi number 45202:002:0219, 45202:001:0610 ja 45202:002:0005 hõlmavale 2,5 ha suurusele maa–alale puhkeala teenindavate rajatiste ehitamine, vajadusel maa–ala kuivendamine ning selleks otstarbeks ehituslubade väljastamine, olulisemate arhitektuurinõuete seadmine, liikluskorralduse, haljastuse ja heakorrastuse põhimõtete, teede, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha määramine, servituutide vajaduse, muude seadustest ja teistest õigusaktidest tulenevate kinnisomandi kitsenduste ulatuse määramine planeeritaval maa–alal.

Detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 3.–17. aprillil Martna vallavalitsuses tööpäevadel kell 9–15. Samuti on info leitav Martna vallavalitsuse kodulehel.

Martna vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments