Koržetsid õpetavad Hara sadamas kalatoite valmistama

Kadri Õepa

kadri@le.ee

Hara sadam. Foto: Urmas Lauri
Kuula artiklit, 1 minutit ja 27 sekundit
0:00 / 1:27
Hara sadam. Foto: Urmas Lauri

Taasiseseisvumispäeval, 20. augustil toimub Hara sadamas kalurite päev, kus isa ja poeg Vladislav ja Kaarel Koržets õpetavad meisterlikult kalatoite valmistama.

Lisaks kalatoitude valmistamisele ja muule kulinaarsele mängib üritusel ansambel ja korraldatakse paadisõite Hara lahel.

Kalatoitude õpitube on kalurite päeva korraldaja, MTÜ Harga juhatuse liikme Raivo Admani sõnul viinud igal aastal läbi erinevad kokad. Tänavu juhendavad huvilisi ja valmistavad ise roogi Vladislav ja Kaarel Koržets.

Artikkel jätkub peale reklaami

„Oleme pakkunud traditsioonilisi kalatoite nagu kalasupp ja suitsukala ning võimalusel ka värsket kala Hara lahest,” rääkis Adman.

Igal aastal on ka muusikalist meelelah

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Reklaam