Transpordiamet peatab küsimuste kontrollimiseks juhtide teooriaeksamid

BNS

Foto: arhiiv

Foto: arhiiv

Transpordiamet peatab neljapäeval ja reedel sõidukijuhi teooriaeksamid, et kõik uued eksami küsimused veel kord põhjalikult üle kontrollida.

„Oleme tänaseks taaskord üle vaadanud ligi 400 küsimust ning saime aru, et 5 protsenti neist võisid olla mitmeti mõistetavad või keeruliselt sõnastatud,“ ütles transpordiameti liiklusteenistuse direktor Joel Jesse. „Saadud tagasiside on meie jaoks oluline ja me arvestame seda ning seetõttu teeme veel kord põhjaliku kontrolli küsimustele.“

Jesse lisas, et selleks ajaks kuni põhjalik kontroll on tehtud, peatatakse kaheks päevaks teooriaeksamid. Teooriaeksamite sooritamine taastatakse 30. septembril. Ara jäänud teooriaeksamite klientidele saadetakse personaalne teavitus.

Transpordiamet sai hanke tulemusena 1200 teooriaeksami küsimust koos vastuste variantidega, mille koostasid valdkonna eksperdid. Hankega saadud küsimuste eelkontrollis eemaldati kohe ligi 100 küsimust, tänaseks on transpordiamet eemaldanud veel ligi 20 küsimust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments